I Den Här Artikeln:

Potentiella bartender måste få tillstånd att betjäna alkohol i Tennessee. För att få ett tillstånd för Tennessee Alcohol Beverage Commission servertillstånd måste bartenderna slutföra en utbildning på fem timmar med alkoholmedvetenhet som godkänts av Tennessee Alcohol Beverage Commission. Programinnehållet innehåller en översyn av alkoholhalten i blodet, alkoholhalten och effekterna av alkoholkonsumtion. Framtida bartendrar lär sig också att bestämma vilka situationer som kräver servering, icke-konfronterande sätt att kommunicera och hur man svarar på berusade och underdrinkare. Bartenders har 61 dagar från datumet för hyra för att slutföra kursen, och tillståndet gäller för fem år.

Steg

Var minst 18 år utan felony convictions under de föregående fyra åren och inga felony convictions som inbegriper försäljning av alkohol, öl, schema I eller II kontrollerade substanser, könrelaterade brott eller förskingring inom de föregående åtta åren. Tillståndsansökare kan inte ha några återkallade servertillstånd i andra jurisdiktioner inom de senaste fem åren. Kommission kommer inte att utfärda tillstånd för någon med ägarintresse i en grossist eller detaljhandeln för dryck-för-dryck eller någon med ett återkallat öllicens eller tillstånd inom de senaste åtta åren. "Spritdryck" avser restauranger, hotell eller privata klubbar som säljer och spenderar alkohol med ett innehåll som överstiger fem procent, till exempel sprit och vin.

Steg

Slutföra ett program på en professionell bartenderskola innan du tar alkoholkänslan. Att delta i en bartenderskola ger fullständig instruktion om bartending och hjälpmedel för att hitta en önskvärd position.

Steg

Besök webbplatsen för Tennessee Alcohol Beverage Commission för att få en lista över godkända alkoholmedvetenhetsprogram med motsvarande utbildare (se "Resurser"). Kontakta eller besök lokala restauranger som serverar alkohol för att fråga om kursen. Leta efter en kommissionens certifikatlicenspostering. Be om att se de tryckta material som används för kursen. Alla programcertifierade program kommer att ha "Detta program har certifierats av Tennessee Alcohol Beverage Commission, som för närvarande uppfyller kraven i Alcohol Server Responsibility and Training Act of 1995" på allt tryckt material som används i programmet.

Steg

Delta i kursen på offentligt tillgänglig plats. Registrera dig inte för en online kurs; slutför online kurser kommer inte att uppfylla T Tennessee tillståndskrav. Kontakta tränaren listad under önskat program för att registrera. Första gången servrar har 61 dagar att ta kursen efter att ha accepterat en position som en server. Betala avgiften. Från och med september 2011 varierar klasspriserna från $ 60 till $ 75.

Steg

Fyll i kursen och bestå skriftlig tentamen. Prospektiva servrar måste passera det skriftliga provet med en betygsgrad på 70 procent eller bättre för att få ett servertillstånd. Om programmet kräver en högre godkänd kurs måste servern följa riktlinjerna för det här programmet. En elev har 30 dagar att återta misslyckade undersökningar. Studenter som misslyckas med att ta provet igen inom 30 dagar måste slutföra kursen en gång till.

Steg

Hämta ansökan och certifikatet efter avslutad program. Tränaren tillhandahåller ansökan och certifikatet. Skicka in certifikatet och anmälningsansökan till kommissionen tillsammans med en ansökningsavgift på 20 dollar per september 2011. Sökande kan skicka in med post med en order till kommissionens adress på ansökan. I vissa fall skickar tränaren ansökan och avgiften på studentens vägnar. Sökande kan också lämna in ansökan personligen till Chattanooga, Knoxville, Memphis eller Nashville kontoren mellan 08:00 och 16:00. Avgifter måste vara i form av en order eller kassörskontroll. Sökande måste lämna in ansökningsansökningar inom ett år efter avslutad kurs.


Video: Boston Shaker vs Cobbler Shaker